Logo Tiger Depo Bazında Malzeme/Stok Durumları

Malzemlerin listesini depo bazında almak isterseniz aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

SELECT     ITEMS.CODE, ITEMS.NAME, STINVTOT.INVENNO AS DEPO, SUM(STINVTOT.ONHAND) AS MIKTAR
FROM         LV_001_02_STINVTOT AS STINVTOT LEFT OUTER JOIN
LG_001_ITEMS AS ITEMS ON STINVTOT.STOCKREF = ITEMS.LOGICALREF
WHERE     (ITEMS.CARDTYPE = 1) AND STINVTOT.INVENNO = -1 /* Tüm Depolar için -1 */
GROUP BY ITEMS.CODE, ITEMS.NAME, STINVTOT.INVENNO, ITEMS.CARDTYPE
HAVING      (SUM(STINVTOT.ONHAND) <> 0)

8 Replies to “Logo Tiger Depo Bazında Malzeme/Stok Durumları”

  1. selamlar, tiger 2.31 kullanıyoruz. Stinvtot view iade girişlerinde stoğu arttırmıyor. Yani mesela malzeme listesinde 1 stok gördüğüm bir ürünün ekstresini aldığımda 2 stok olduğunu görüyorum. Böyle bir hata ile daha önce karşılaştınız mı acaba?

  2. Merhaba Şuan kullandığım 2,26 dayım meraktan tekrar test ettim herhangi bir sorun çıkmadı depoyu -1 ile sorgulayın olmadı
    select * from LV_001_02_STINVTOT WHERE STOCKREF = 386 /* stok referansı
    şekilinde sorgulayın ve hareketiniz varmı ona bakın

    • Cevabınız için teşekkürler, STLINE tablosunda gördüğüm iade fiş satırları STINVTOT view’ına yansımıyor. Acaba veritabanında bir trigger mı STINVTOT’a yazıyor veya program kendi içinde mi yapıyor? Acaba STINVTOT view bozulmuş olabilir mi?

  3. yoğunluktan cevabım gecikti kusura bakmayın view ‘in bozulması söz konusu değil datalar olmayıncada bir cevap veremiyorum tecrübem dahilinde bir sorun değil sql express kullanıyorsan “https://expressprofiler.codeplex.com/” siteden programı indir, çalıştır arkasından logodan raporu al ve programdan incele logo nerden çekmiş raporu neleri okuyor biraz yoruma dayalı bence bu şekilde çözüm bulabilirsin

  4. merhaba logodan bir ay önceki herhangi bir ambara ait olan sarf fişleri ve bu fişlerin maliyeti raporunu nasıl alabilirim. yardım ederseniz sevinirim.

    • Merhaba maliyetle ilgili çok bilgim yok yardım etmek istedim ama çok yoğun çalışıyorum

      • Cevap vermeniz bile bir incelik. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

  5. Merhaba bu sorguya alış ve satış fiyat tanımlarına da ekleyebileceğimiz bir kod nasıl yazabiliriz. İnternette bu tip sorgular mevcut ama onlarda da stok adedi hatalı veriyor. İkisini harmanlayamıyoruz çünkü sorgu tipleri farklı. Teşekkürler. İyi çalışmalar.